FAQ

Cum plasez o comanda pe Fudoo?

Pur și simplu urmați aceste instrucțiuni:

Vă puteți înregistra prin Fudoo sau puteți face comanda fără înregistrare "comanda rapidă".

faceți clic pe mai sus pentru a vă înregistra.

Alegeți preferințele alimentare și zona dvs., apoi selectați "Comandă". Dacă sunteți înregistrat vă puteți conecta cu numele de utilizator și parola, apoi alegeți preferințele dvs. de alimentare și zona. Faceți clic aici pentru a vă conecta.

Alege restaurantul preferat din listă făcând clic pe nume sau logo

Bifați caseta de lângă alegerea elementului dvs. și adăugați numărul pe care doriți să îl aveți lângă casetă.

Derulați până la capăt pentru a vedea întregul meniu al restaurantului. După ce terminați alegerea mesei, faceți clic pe următorul, situat în coșul de cumpărături.

Asigurați-vă că toate informațiile sunt corecte și că ați dat clic pentru a procesa comanda. Comanda dvs. va fi direcționată imediat către restaurant. Rețineți că dacă utilizați serviciul nostru pentru prima dată, vom apela numărul dvs. de telefon mobil în scopul confirmării.

Ce face Fudoo?

Luăm pur și simplu comanda dvs. și trimiteți-o la restaurant printr-un proces complet automatizat, astfel încât să nu aveți de a face față tuturor problemelor de comandă și vă asigurăm că veți primi comanda la timp.

Ce se întâmplă dacă nu primesc un e-mail de confirmare a comenzii?

Verificați dosarul dvs. de spam, asigurați-vă că contul dvs. de e-mail funcționează corect și, dacă totul eșuează, ajungeți la pagina noastră de contact.

Dacă am făcut o comandă, cât durează să primesc comanda?

Depinde de politica restaurantului și depinde și de cât de departe este casa ta din restaurant. În mod normal, livrarea în condiții normale durează 45 de minute, dar poate dura până la o oră pentru a face livrarea în funcție de traficul rutier și de congestiile. În cazul în care unele restaurante au timp de livrare diferite promisiune, este menționat pe site-ul nostru.

Cui fac apel pentru a verifica starea comenzii mele?

Veți dori să sunați la restaurant. Consultați e-mailul de confirmare a comenzii pentru numărul de telefon.

Sau, dacă doriți, puteți contacta echipa de asistență pentru clienți a Fudoo pe pagina noastră de contact.

Care-i treaba cu "istoria comenzilor"?

Aici puteți vedea tot ce ați comandat în trecut. Care este util din câteva motive. Una, poți reordona orice ai iubit cu doar câteva clicuri. Desigur, veți avea șansa de a edita comanda pentru a adăuga orice altceva doriți sau pentru a elimina tot ce nu aveți nevoie de această dată. Al doilea, desigur, este de a vizualiza și de a imprima încasări.

Pot salva instrucțiuni speciale de livrare la adresa mea?

Da, poti. La check-out, veți avea opțiunea de a salva instrucțiunile de livrare la adresa respectivă.

Cum adaug un element ca preferat?

Puteți să faceți clic pur și simplu pe pictograma "adăugați ca preferat" disponibilă în toate elementele de meniu din restaurante. De asemenea, puteți accesa cu ușurință secțiunea mea favorită din pagina Contul meu pentru a reordona aceste elemente.

De unde provin aceste evaluări de la restaurant și recenzii?

Sunt de la utilizatori Fudoo la fel ca tine. De fapt, puteți revizui orice restaurant pe care l-ați comandat de pe site-ul nostru.

Cum îmi împărtășesc opinia despre un anumit restaurant?

De fiecare dată când vedeți un rating al unui restaurant afișat, puteți să faceți clic pe acea secțiune pentru a vă adăuga opiniile, vizionările și experiența. Fudoo HIGHLY încurajează clienții feedback-ul și de intrare. Dacă aveți nevoie de asistență în timp real, contactați-ne la pagina noastră de contact.

Ce browsere suportă Fudoo?

Toate standardele dvs. sunt acceptate:

 Internet Explorer 10 (and up)

 Firefox

 Safari

 Chrome

Dacă întâmpinați probleme, continuați și contactați-ne pe pagina noastră de contactați-ne.